Oivallista ruokaa -hankkeessa etsitään keinoja hyvään ravitsemuslaatuun ohjaamiseen ravitsemispalveluissa: Miten tehdä ravitsemuslaatu näkyväksi asiakkaalle?

Approved

Publication information

OKM publication type
D1
Category
Artikkelit ja abstraktit
Sub category
Ammatilliset aikakauslehtiartikkelit
Type
Alkuperäisartikkeli
Refereed
Ei

Authors of the publication

Number of authors
5
Authors
Nissinen, Kaija; Raninen, Kaisa; Väisänen, Karoliina; Leinonen, Suvi-Tuulia; Partanen, Moona

Publication channel information

Title of journal/series
Elintarvike ja Terveys
ISSN (print)
0786-213X
Country of publication
Finland
Internationality
No

Detailed publication information

Publication year
2021
Reporting year
2021
Journal/series volume number
35
Journal/series issue number
5
Page numbers
26-31
Language of publication
Finnish

Co-publication information

International co-publication
No
Co-publication with a company
No

Classification and additional information

MinEdu field of science classification
3142 Public health care science, environmental and occupational health