Tuuppauskeinoja ruokaympäristön valinta-arkkitehdeille
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Ei
Alalaji
Ammatilliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Kehittyvä elintarvike
ISSN-P (painettu)
0787-8273
ISSN-E (elektroninen)
2323-458X
ISSN-L (linking)
0787-8273
Kansainvälisyys
Ei
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2019
Ilmoitusvuosi
2019
Lehden/sarjan numero
5
Sivunumerot
48-51
Julkaisukieli
suomi
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys