Tuuppauskeinoja ruokaympäristön valinta-arkkitehdeille

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Ei
Alalaji
Ammatilliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
4
Tekijät
Rantala, Eeva; Vanhatalo, Saara; Kolehmainen, Marjukka; Järvelä-Reijonen, Elina

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Kehittyvä elintarvike
ISSN-P (painettu)
0787-8273
ISSN-E (elektroninen)
2323-458X
ISSN-L (linking)
0787-8273
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2019
Ilmoitusvuosi
2019
Lehden/sarjan numero
5
Sivunumerot
48-51
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
3142 Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys