The effect of fibre amount, energy level and viscosity of beverages containing oat fibre supplement on perceived satiety

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli

Julkaisun tekijät

Tekijät
Lyly M, Ohls N, Lähteenmäki L, Salmenkallio-Marttila M, Liukkonen KH, Karhunen L, Poutanen K.

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food and nutrition research
ISSN-P (painettu)
1654-6628
ISSN-E (elektroninen)
1654-661X
ISSN-L (linking)
1654-661X
Julkaisun JUFO ID
66783
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2010
Lehden/sarjan volyymi
54
Sivunumerot
2149
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä

Luokitukset ja lisätiedot

Lisätietoja
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20401343,