Intake of whole-grain and fiber-rich rye bread versus refined wheat bread does not differentiate intestinal microbiota composition in Finnish adults with metabolic syndrome
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Journal of nutrition
ISSN-P (painettu)
0022-3166
ISSN-E (elektroninen)
1541-6100
ISSN-L (linking)
0022-3166
Julkaisun JUFO ID
61202
Julkaisun JUFO-taso
3
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2013
Ilmoitusvuosi
2013
Lehden/sarjan volyymi
143
Lehden/sarjan numero
5
Sivunumerot
648-55
DOI
10.3945/jn.112.172668
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
3141 Terveystiede