Temporal clustering of minced meat by RGB- and spectral imaging
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Journal of food engineering
ISSN-P (painettu)
0260-8774
ISSN-E (elektroninen)
1873-5770
ISSN-L (linking)
0260-8774
Julkaisun JUFO ID
60439
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2012
Ilmoitusvuosi
2012
Lehden/sarjan volyymi
112
Lehden/sarjan numero
1-2
Sivunumerot
112-116
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
114 Fysiikka, 113 Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet, 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia, 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia