Temporal clustering of minced meat by RGB- and spectral imaging

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1
Laji
Artikkelit ja abstraktit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Tyyppi
Alkuperäisartikkeli

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
Orava Joni, Parkkinen Jussi, Hauta-Kasari Markku, Hyvönen Paula, von Wright Atte

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Journal of food engineering
ISSN-P (painettu)
0260-8774
ISSN-E (elektroninen)
1873-5770
ISSN-L (linking)
0260-8774
Julkaisun JUFO ID
60439
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2012
Ilmoitusvuosi
2012
Lehden/sarjan volyymi
112
Lehden/sarjan numero
1-2
Sivunumerot
112-116
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
114 Fysiikka, 113 Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet, 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia, 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia