Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
D5 Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja
Julkaisun muoto
Erillisteos
Kohderyhmä
Ammatillinen
Raportti
Ei-raportti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
11
Tekijät
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi; Virtanen, Suvi

Julkaisukanavan tiedot

ISBN (painettu)
978-952-408-404-8
ISBN (elektroninen)
978-952-408-405-5
Lehden/sarjan nimi
Ohjaus
ISSN-P (painettu)
2341-8095
ISSN-E (elektroninen)
2323-4172
ISSN-L (linking)
2323-4172
Kustantaja
Valtion ravitsemusneuvottelukunta
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan numero
10/2024
Sivunumerot
120 s
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
3141 Terveystiede